bootstrap html templates

Naše storitve

Omogočamo vam hitro naročanje, smo odzivni, nobena nečistoča ni problem!

Mobirise

Čiščenje poslovnih prostorov

Za doseganje dobrih delovnih rezultatov potrebujemo urejene in čiste pisarne. Naše osebje je usposobljeno, da vaše poslovne prostore očisti nemoteče.

Mobirise

Čiščenje bivalnih prostorov

V podjetju vam ponujamo generalno ali redno čiščenje vašega bivalnega prostora. Čistilke so zanesljive, z vso opremo in eko čistili.


Mobirise

Generalno čiščenje

Generalno čiščenje pomeni, da vam očistimo celotne prostore, strojno in ročno. Stekla in parket ponovno sijejo, oblazinjeno pohištvo je brez prahu.

Mobirise

Čiščenje po gradnji

Pohvalimo se lahko s čiščenjem nekaterih največjih objektov. Ponujamo vam grobo čiščenje in finalno čiščenje vašega objekta.


Čiščenje poslovnih prostorov

Nudimo vam različne plane čiščenja

Nudimo vam prilagodljive plane čiščenja. Ne glede na to, kakšen plan izberete, so vaše pisarne čiste in pripravljene na nov delovni dan. Vi in vaše stranke bodo zadovoljne, ko vstopijo v čist in svež prostor. Nad našim delom izvajamo kontrolo, zato ste lahko povsem brezskrbni.

Čiščenje bivalnih prostorov

Nudimo vam različne plane čiščenja

Stranke nam svoje domove zaupajo že vrsto let. Smo ažurni in cenovno konkurenčni. V 20 letih smo razvili sistem čiščenja, ki je preverjen in prijazen vaši denarnico. Čistimo samo z ECO čistili, ki so prijazna okolju in alergikom ne povzročajo težav.